• Ny Patient

    Vi Glæder Os Til At Byde Dig Velkommen

Værd at vide som ny patient

Er du på udkig efter en ny tandlæge?

Hos Raadhussmilet har vi mere end 25 års erfaring med alt fra forebyggende tandrensninger til paradentosebehandlinger. Vores fokus er, at tilbyde vores patienter den bedste behandling i en tryg og hyggelig atmosfære. Vi udfører alle almindelige tandbehandlinger herunder tandrensning, tandkroner, tandimplantater, tandblegning og tandregulering med Inman Aligner.

Rigtig mange danskere lider af tandlægeskræk i eller anden form, og det har vi naturligvis stor respekt for. Vi har mange års erfaring med behandling og håndtering af tandlægeskræk. I mange tilfælde oplever vi, at et skift af tandlæge kan ændre tidligere mønstre og fjerne frygt for tandlægebesøget. Det vigtigste er, at dit tandlægebesøg bliver en tryg og positiv oplevelse.

Værd at vide som ny patient
Som ny patient beder vi dig ankomme 10-15 minutter før din behandling således, at vi kan få dig oprettet i vores system og givet dig en introduktion til klinikken. Første gang du kommer hos os, beder vi dig medbringe en række nødvendige oplysninger:
• Sygesikringskort
• Evt. helbredskort, medicinskema og kort
• Oplyse om du er medlem af Sygeforsikringen Danmark
• Du må meget gerne fortælle os, hvis du er nervøs eller lider af tandlægeskræk således, at vi kan tage hensyn til det, og give dig ekstra tid

Ved tandlægeskift

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med dit tandlægeskift. Hvis du oplyser os om navnet på din tidligere tandlæge, så sørger vi for at rekvirere journalen. Vi tager gerne imod dig, hvis du akut har brug for en ny tandlæge.

Et skift af tandlæge er en stor tillidserklæring, som vi gør alt for at, imødekomme. Vi tager os god tid, så vi kan lære hinanden at kende, og gennemgå dine behandlingsbehov og ønsker. Det er vigtigt for os, at vi i fællesskab får afstemt behov og forventninger, og at vi får lagt en plan for behandlingen af dine tænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik!

Bemærk vores afbuds og udeblivelsespolitik!
Er du forhindret i at møde til aftalte tid, bedes du venligst melde afbud hurtigst muligt. Afbud modtaget senere end to timer før aftalt behandling pålægges et gebyr på 230 kr. Ved udeblivelse gælder forskellige satser afhængig af afsat behandlingstid. Udeblivelse fra behandling med afsat tid op til 30 minutter takseres med 230 kr. Er behandlingstiden op til 60 minutter er gebyret 437 kr. Er der afsat mere end en time til behandlingen pålægges et gebyr på 726 kr.

Ring gerne og bestil tid på

Behandling

Vi sætter en ære i at give dig den absolut bedste behandling.

Forebyggelse

Med jævnlige tandeftersyn kan vi sammen forebygge de fleste tandsygdomme.

Service

Vi ønsker, at din tandbehandling bliver en god og positiv oplevelse.

vi sætter dig i højsædet!

Raadhussmilet er din lokale tandlæge i Randers. Vores fokus er, at passe på dit smil og levere den bedste tandpleje til dig - i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Vi passer godt på dit smil!

Søger du en prisvenlig tandlæge i Randers, så ring til os på telefon: 86 420 183 – vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Vi har en moderne klinik udstyret til at kunne give dig den bedste behandling. Klinikken har en hyggelig atmosfære, og vi sørger for ,at du går fra klinikken med et smil på læben.

Vores erfarne behandlerteam tilbyder alle almindelige tandbehandlinger fra tandeftersyn til avanceret behandlinger, som eksempelvis implantater. Vi tilbyder også kosmetisk tandretning, og tager gerne en dialog om, hvordan det kan give dig et smukkere smil

Ring gerne og bestil tid på

Klinikken

Raadhussmilet er din lokale tandlæge i Randers. Vores fokus er at passe på dit smil og levere den bedste tandpleje til dig - i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Alle rettigheder reserveret © 2018
RaadhusSmilet v/Lisbeth Asmussen

kontakt

Tlf.: +45 86 42 01 83
Email: info@raadhussmilet.dk
Adresse: Raadhustorvet 3, 8900 Randers C