• Ny Patient

    Vi Glæder Os Til At Byde Dig Velkommen

Værd at vide som ny patient

Er du på udkig efter en ny tandlæge?

Hos Raadhussmilet har vi mere end 25 års erfaring med alt fra forebyggende tandrensninger til paradentosebehandlinger. Vores fokus er at tilbyde vores patienter den bedste behandling i en tryg og hyggelig atmosfære. Vi udfører alle almindelige tandbehandlinger herunder tandkroner, tandimplantater, tandblegning og tandregulering.

Rigtig mange dansker lider af tandlægeskræk i eller anden form, og det har vi naturligvis stor respekt og fuld forståelse for. Vi har mange års med behandling og håndtering af tandlægeskræk. I mange tilfælde oplever vi at et skift af tandlæge kan ændre tidligere mønstre og fjerne frygt for tandlægebesøget. Det vigtigste er at dit tandlægebesøg bliver en tryg og positiv oplevelse.

Værd at vide som ny patient
Som ny patient beder vi dig komme 10-15 min før din behandling således at vi kan få dig oprettet i vores system og givet en introduktion til klinikken. Første gang du kommer hos os som patient beder vi dog medbringe en række nødvendige oplysninger.
• Sygesikringskort
• Evt. helbredskort, medicinskema og kort
• Oplyse om du er medlem af Sygeforsikringen Danmark
• Du må meget gerne fortælle os hvis du er nervøs eller lider af tandlægeskræk således at vi kan tage hensyn til det og give dig ekstra tid

Ved tanlægeskift
Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med dit tandlægeskift. Hvis du blot oplyser os om navnet på din tidligere tandlæge, sørger vi for at rekvirere journalen. Vi tager også meget gerne imod dig, hvis du akut har brug for en ny tandlæge.

Et skift af tandlæge er en stor tillidserklæring, som vi gør alt for at imødekomme. Vi tager os god tid så vi kan lære hinanden at kende og gennemgå dine behandlingsbehov og ønsker. Det er vigtigt for os at vi i fællesskab får afstemt behov og forventninger, og får lagt en plan for behandlingen af dine tænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik!

Bemærk vores afbuds og udeblivelsespolitik!
Er du forhindret i at møde til aftalte tid, bedes du venligst melde afbud hurtigst muligt. Afbud modtaget senere end to timer før aftalt behandling pålægges et gebyr på 230kr. Ved udeblivelse gælder forskellige satser afhængig af afsat behandlingstid, hvilket takseres ifølge gældende overenskomst. Udeblivelse fra behandling med afsat tid op til 30min takseres med 230kr, op til 60min takseres med 437kr og er der afsat mere end en time til behandlingen pålægges et gebyr på 726kr.

Ring gerne og bestil tid på

Behandling

Vi sætter en ære i at give dig den absolut bedste behandling.

kontakt os

Forebyggelse

Vi sætter en ære i at give dig den absolut bedste behandling.

kontakt os

Service

Vi sætter en ære i at give dig den absolut bedste behandling.

kontakt os

vi sætter dig i højsædet!

Tandlæge Asmussen skifter navn til Raadhussmilet. Raadhussmilet er din lokale tandlæge i Randers. Vores fokus er at passe på dit smil og leverer den bedste tandpleje til dig - i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Vi passer godt på dit smil!

Søger du en prisvenlig tandlæge i Randers så ring til os på 86 420 183 – vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Vi har en moderne klinik udstyret til at kunne give dig den bedste behandling. Klinikken har en hygge atmosfære og vi søger for at du går fra klinikken med et smil på læben.

Vores erfarne behandlerteam tilbyder alle almindelige tandbehandlinger fra tandeftersyn til avanceret behandlinger som implantater. Vi tilbyder også kosmetisk tandretning og tager gerne en dialog om hvordan det kan give dig et smukkere smil

Ring gerne og bestil tid på

Klinikken

Raadhussmilet er din lokale tandlæge i Randers. Vores fokus er at passe på dit smil og leverer den bedste tandpleje til dig - i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Alle rettigheder reserveret © 2018
RaadhusSmilet v/Lisbeth Asmussen

kontakt

Tlf.: +45 86 42 01 83
Email: info@raadhussmilet.dk
Adresse: Raadhustorvet 3, 8900 Randers C