• Om klinikken

Personalet

Lisbeth

Tandlæge
Indehaver af klinikken
siden 1992

Christina

Tandplejer

Rikke

Tandplejer

Regitze

Klinikassistent

Nethe

Klinikassistent

Gitte

Klinikassistent

vi sætter dig i højsædet!

Hos Raadhussmilet mener vi, at de bedste tænder er dine egne, derfor passer vi godt på dem. Vores fokus er at passe på dit smil og leverer den bedste tandpleje til dig - i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Mere end 25 års erfaring

Klinikejer Lisbeth Asmussen har drevet tandklinik i mere end 25 år, hvorfor du sikres en erfaren og professionel behandling. Søger du en prisvenlig tandlæge i Randers så ring til os på 86 420 183 – vi glæder os til at byde dig velkommen.

Fra maj 2018 er klinikken flyttet i nye lokaler Raadhustorvet 3 2. sal, der vil skabe rammerne for den bedste tandbehandling for dig. Klinikken har gennem de sidste 25 år været drevet fra Ved Volden 2. 

Klinikken har de sidste mange år været drevet fra Ved Volden 2, men vi er glade for at kunne fortælle, at vi udvider klinikken og samtidig flytter til Rådhustorvet i moderne lokaler, der vil 

Klinikken kommer til at ligge lige ud til Rådhustorvet fortsat tæt på gode parkeringsmuligheder. Vi glæder os til at vise dig de nye lokaler og Rådhussmilet. 

             Vi passer godt på dit smil!

Ring gerne og bestil tid på

Klinikken

Raadhussmilet er din lokale tandlæge i Randers. Vores fokus er at passe på dit smil og leverer den bedste tandpleje til dig - i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Alle rettigheder reserveret © 2018
RaadhusSmilet v/Lisbeth Asmussen

kontakt

Tlf.: +45 86 42 01 83
Email: info@raadhussmilet.dk
Adresse: Raadhustorvet 3, 8900 Randers C