Smertefrit lån til tandbehandling

Økonomi skal ikke være en hindring for din tandsundhed og med Denti.dk, er det muligt at låne op til 50.000 kr. til dette.

Ved at klikke på linket og have dit nemId klar, kan du hurtigt få svar på om det er en løsning for dig.

Denti.dk sørger for at du kan holde dine tænder sunde, også hvis det ikke passer helt perfekt med den daglige økonomi – For det kan være meget dyrere at ignorere eventuelle problemer i munden. Med Denti.dk kan du dele tandlægeregningen op i mindre bidder, og du kan bruge låneberegneren på deres hjemmeside til at se om det er en løsning for dig.

Renten ligger mellem 9,95% og 19,95%, de har en godkendelsesprocent på over 90%, processen er 100% automatiseret, der er ingen skjulte omkostninger, og pengene udbetales direkte til din behandler.

Se mere på Denti’s hjemmeside, og sørg for at regne på omkostningerne inden du beslutter dig for en løsning. Lige meget hvad, står vi hos RaadhusSmilet klar til at hjælpe dig godt videre, så helbredet ikke fejler noget omkring tænderne. Vi tager os af dig, også hvis du lider af tandlægeskræk, så hold dig ikke tilbage fra at booke en tid direkte online, eller ringe til os på +45 86 42 01 83 og høre mere om dine muligheder. Vi giver dig kvalificeret rådgivning omkring dine tænder, og vælger du at være kunde hos RaadhusSmilet, kan du også opleve roen ved moderne udstyr og erfarent personale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

– Din tandlæge i Randers

 

 

Ansøg om en Denti Kredit på 2 minutter

*RaadhusSmilet honoreres ikke for henvisning til, eller samarbejder med Denti.dk 

Ring gerne og bestil tid på    8642 0183

Klinikken

RaadhusSmilet er din lokale tandlæge i Randers. Vores fokus er at passe på dit smil og levere den bedste tandpleje til dig - i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Alle rettigheder reserveret © 2018
RaadhusSmilet v/Lisbeth Asmussen